Протеинови Барчета Cookie Dough солен карамел и шоколад

Хей, прекрасни хора! Есента вече се усеща на пълни обороти, а тиквените изкушения “дебнат” на всеки ъгъл! След като споделих тези барчета в кратък рийлс в Инстаграм преди 2 дни, всички ме попитаха за рецептата:

Няма как да не я споделя с вас, защото наистина се получиха невероятно! Тези тиквени барчета са с консистенция на тесто за бисквитки, пълни с протеин, шоколадови парченца, приятен солен карамелен вкус и разбира се тиква и подправки, характерни за сезона! Те са:

➳ БЕЗ ЗАХАР

➳ БЕЗ ГЛУТЕН

➳ ЗДРАВОСЛОВНИ И ПРОТЕИНОВИ

➳ ПЕРФЕКТЕН СНАК ИЛИ ЗАКУСКА

В рецептата използвам продукти на любимите ми “Bionia” като бирена мая, която е изключително полезна за красиви нокти и коса, висококачественото им натурално какао, висококачествен растителен протеин и мака и съм повече от щастлива, че най-сетне мога да ви предоставя код за отстъпка VEGANNA10 за техния сайт. Оставям линк тук.

Рецепта за Протеинови Барчета Cookie Dough солен карамел и шоколад

Протеинови Барчета Cookie Dough солен карамел и шоколад

Най-вкусните и здравословни протеинови тиквени барчета. Лесно, бързо и страшно вкусно!
Подготовка 2 mins
ГОТВЕНЕ 3 mins
ОБЩО 20 mins

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
  

  • 100 г обезскостени фурми предварително накиснати в гореща вода за 10 минути и отцедени
  • 150 г пюре от тиква
  • 50 г фъстъчено масло
  • 1/4 ч.л. ванилия
  • 1 щипка келтска сол
  • 100 г овесено брашно
  • 25 г кокосово брашно
  • 30 г растителен протеин  Bionia
  • 1 с.л. бирена мая Bionia
  • 1 ч.л. подправка "Pumpkin spice"
  • 50 г шоколадов чипс
  • 50 г разтопен шоколад

Инструкции
 

  • В купа намачкайте фурмите с помощта на вилица или мачкало.
  • Добавете тиквеното пюре, фъстъчено масло, ванилия и сол. Разбъркайте добре.
  • Към получената смес прибавете овесеното и кокосово брашно, протеина, подправката "pumpkin spice" и разбъркайте с помощта на вилица. След това добавете и шоколадовия чипс и започнете да месите леко с ръце.
  • Полученото тесто поставете в подходящ съд, застелен с хартия за печене и приберете във фризера за 10 минути да стегне. Извадете след това и залейте с разтопения шоколад. Отново приберете във фризера за 5 минути и след това нарежете барчетата и им се насладете. Enjoy!
Keyword cookie dough, pumpkin spice, барчета, без глутен, без захар, без млечни, бисквитки, брауни, брауни бисквитки, бързи рецепти, веган, веган десерт, веган рецепта, закуска, здравословен снак, кукис, курабийки, следобедна закуска, бирена мая, бял шоколад, веган, веган барчета, веган десерт, веган меню, веган рецепта, закуска, карамел, мака, макадамия, овесено брашно, протеин, протеинови барчета, растителен протеин, следобедна закуска, солен карамел, тиква, тиквени барчета, тиквено пюре, фурми, шоколадов чипс
Follow:
0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Recipe Rating




Стани част от нашето здравословно бохемско семейство!