НАЙ-ВКУСНИТЕ БИСКВИТКИ С МАТЧА, ШАМ ФЪСТЪК И БЯЛ ШОКОЛАД | ВЕГАН | БЕЗ ГЛУТЕН

Хей, хей, БОХЕМИ! Не съм слязла още от вълната на бисквитките и съм в търсене на най-вкусната комбинация. В последните седмици експериментирах с най-различни вкусове, които ми се получиха наистина страхотно: първо ви разказах за чудесните Двойно Шоколадовите Брауни Бисквитки, които ви станаха любими, дойде ред на Бадемовите Бисквитки Само с 5 Съставки, които също оглавиха класациите, но след като опитах тези, които ще ви споделя сега, аз съм във възторг! Тези бисквитки тук отнемат само 5 минутки за да се забъркат и още 10-12, за да се изпекат! Всичко се смесва в една голяма купа, подобно на предходните рецепти, пече се и е готово! Освен това съдържат любима съставка и супер храна матча , която е полезна за вас поради ред причини! Опитайте ги още днес, защото го заслужавате!⁣⁣

Както винаги бисквитките са изцяло веган , но също така и безг лутен . За тази цел отново използвах любимото си  овесено брашно без глутен на MyProtein , а  бадемовото масло (отново на същия бранд) замества кравето масло в тази рецепта и вкусът е неповторим!⁣ Кардамонът в комбинация с шам-фъстъците, матчата и белия шоколад създават невероятна експлозия от вкусове, която ще усетите още от първа хапка! Да преминаваме към рецептата:

НАЙ-ВКУСНИТЕ БИСКВИТКИ С МАТЧА, ШАМ ФЪСТЪК И БЯЛ ШОКОЛАД

Anna Stoykova
Тези кукис отнемат само 5 минутки за да се забъркат и още 10-12, за да се изпекат! Освен това съдържат любима съставка и супер храна – матча, която е полезна за вас!
Подготовка 5 minutes
ГОТВЕНЕ 15 minutes
ОБЩО 20 minutes

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
  

  • 1/2 чаша бадемово масло
  • 1/4 чаша кленов сироп
  • 1/4 чаша кокосова захар
  • 1 ленено яйце (1 с.л. ленено семе + 2 с.л. вода)
  • 1/4 ч.л. ванилия
  • 1 щипка сол
  • 1 чаша безглутеново овесено брашно
  • 1 с.л. матча
  • 1 ч.л. спирулина (*за цвят по желание)
  • 1 ч.л. бакпулвер (*без глутен)
  • 1 щипка кардамон
  • 1/3 чаша шам фъстък
  • 1/3 чаша веган бял шоколадов чипс

Инструкции
 

  • В дълбока купа разбъркайте всички мокри съставки.⁣ Добавете всички сухи съставки и разбъркайте добре.
  • Оформете си бисквитките в тава, постлана с хартия за печене и поставете допълнително по няколко шоколадови чипсчета на всяка отгоре.⁣
  • Печете между 10 и 15 минути, в зависимост от степента на изпичане, която търсите, в предварително загрята на 180 градуса фурна.⁣ Моите бяха готови за 12 минутки.
Keyword бадемово масло, без глутен, без захар, без млечни, бисквитки, бързи рецепти, бял шоколад, веган, веган десерт, веган рецепта, веганна, вкусни и лесни веган рецепти, закуска, здравословен снак, кукис, курабийки, матча, следобедна закуска, шам фъстък
Follow:
0

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Recipe Rating




Стани част от нашето здравословно бохемско семейство!