Хей, хей, БОХО СЕМЕЙСТВО! Напоследък бях на вълна бисквитки и експериментирах с най-различни вкусове, които ми се получиха наистина страхотно, та реших да ги споделя и тук с вас. След като споделих рецептата за Двойно Шоколадовите Брауни Бисквитки, които ви станаха любими, идва ред на тези! Това са най-лесните за приготвяне бисквитки, които някога съм правила, уверявам ви! Съставките са само 5, всичко се разбърква в една голяма купа и готово! Няма да ви костват почти никакво време и усилия! Пробвайте ги!
Както винаги бисквитките са изцяло веган , но също така и без глутен. За тази цел използвах любимото си овесено брашно без глутен на MyProtein , а бадемовото масло замества кравето масло в тази рецепта и вкусът е неповторим! За заместител на бялата захар използвам фурми, които придават и невероятна “chewy” текстура! И този път отново използвам специален и супер достъпен заместител на яйцата, а именно газирана вода, защото прави чудеса с печивата! Реакцията е подобна като на бакпулвера и оцета в комбинация, но е само един единствен продукт и ефектът е УАУ! Приготвянето на тези вълшебни бисквитки е лесно, защото може да изсипете всички съставки директно в блендера, след което да ги оформите в тава, постлана с хартия за печене и няма да ви отнемат повече от 15-20 минути с печенето! Ако сте готови, оставям ви рецептата тук:

БАДЕМОВИ БИСКВИТКИ САМО С 5 СЪСТАВКИ | ВЕГАН | БЕЗ ЗАХАР | БЕЗ ГЛУТЕН
НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
- 1/2 чаша обезкостени фурми
- 1/2 чаша газирана вода
- 1/2 чаша бадемово масло
- 1/2 чаша чаша безглутеново овесено брашно
- 1/3 чаша шоколадов чипс + допълнително за накрая
Инструкции
- В дълбока купа намачкайте фурмите заедно с газираната вода. Добавете всички останали съставки и разбъркайте добре.
- Оформете си бисквитките в тава, постлана с хартия за печене и поставете по няколко шоколадови чипсчета на всяка отгоре.
- Печете между 10 и 15 минути, в зависимост от степента на изпичане, която търсите, в предварително загрята на 180 градуса фурна.
