БАДЕМОВИ БИСКВИТКИ САМО С 5 СЪСТАВКИ | ВЕГАН | БЕЗ ЗАХАР | БЕЗ ГЛУТЕН

Хей, хей, БОХО СЕМЕЙСТВО! Напоследък бях на вълна бисквитки и експериментирах с най-различни вкусове, които ми се получиха наистина страхотно, та реших да ги споделя и тук с вас. След като споделих рецептата за Двойно Шоколадовите Брауни Бисквитки, които ви станаха любими, идва ред на тези! Това са най-лесните за приготвяне бисквитки, които някога съм правила, уверявам ви! Съставките са само 5, всичко се разбърква в една голяма купа и готово! Няма да ви костват почти никакво време и усилия! Пробвайте ги!⁣⁣

Както винаги бисквитките са изцяло веган , но също така и без глутен. За тази цел използвах любимото си овесено брашно без глутен на MyProtein , а бадемовото масло замества кравето масло в тази рецепта и вкусът е неповторим! За заместител на бялата захар използвам фурми, които придават и невероятна “chewy” текстура! И този път отново използвам специален и супер достъпен заместител на яйцата, а именно газирана вода, защото прави чудеса с печивата! Реакцията е подобна като на бакпулвера и оцета в комбинация, но е само един единствен продукт и ефектът е УАУ! Приготвянето на тези вълшебни бисквитки е лесно, защото може да изсипете всички съставки директно в блендера, след което да ги оформите в тава, постлана с хартия за печене и няма да ви отнемат повече от 15-20 минути с печенето! Ако сте готови, оставям ви рецептата тук:

БАДЕМОВИ БИСКВИТКИ САМО С 5 СЪСТАВКИ | ВЕГАН | БЕЗ ЗАХАР | БЕЗ ГЛУТЕН

Anna Stoykova
Това са най-лесните за приготвяне бисквитки със само 5 съставки, които се разбъркват в една голяма купа и готово! Няма да ви костват почти никакво време и усилия, затова ги опитайте още днес!
Подготовка 5 minutes
ГОТВЕНЕ 15 minutes
ОБЩО 20 minutes

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
  

  • 1/2 чаша обезкостени фурми⁣
  • 1/2 чаша газирана вода⁣
  • 1/2 чаша бадемово масло
  • 1/2 чаша чаша безглутеново овесено брашно
  • 1/3 чаша шоколадов чипс + допълнително за накрая

Инструкции
 

  • В дълбока купа намачкайте фурмите заедно с газираната вода.⁣ Добавете всички останали съставки и разбъркайте добре.
  • Оформете си бисквитките в тава, постлана с хартия за печене и поставете по няколко шоколадови чипсчета на всяка отгоре.⁣
  • Печете между 10 и 15 минути, в зависимост от степента на изпичане, която търсите, в предварително загрята на 180 градуса фурна.⁣
Keyword бадемови бисквитки, бадемово масло, без глутен, без захар, без млечни, бисквитки, бързи рецепти, веган, веганна, вкусни и лесни веган рецепти, закуска, здравословен снак, курабийки, лесни веган рецепти, следобедна закуска
Follow:
0

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Recipe Rating




Стани част от нашето здравословно бохемско семейство!