Начини за Доставка и Връщане на стоки

ВРЕМЕ ЗА ОБРАБОТКА НА ПРАТКАТА

Всички поръчки се обработват в рамките на 2-3 работни дни. Поръчките НЕ се доставят в почивни дни или по време на празници. Можем да доставим в събота при желание на клиента и при предварителна уговорка.

При по-голям обем от поръчки, доставката може да се забави с няколко дни. При значително забавяне на доставката на поръчката ви, ще се свържем с Вас чрез имейл или телефон, които сте посочили.

ЦЕНА НА ДОСТАВКА

Таксите за доставка за Вашата поръчка ще бъдат изчислени и показани при плащане.

Изпращаме пратки с куриерска фирма SPEEDY. Цената на доставката до офис или адрес се изчислява спрямо тарифата на куриерска фирма SPEEDY и тя ще бъде изчислена и показана преди да завършите поръчката си.

На всички поръчки, изпратени с куриерска фирма SPEEDY се добавя „Преглед преди плащане“. При отказ на пратката клиентът поема транспортните разходи по връщането на пратката начислени от куриерската фирма.

Начин на плащане

Наложен платеж: Заплащате Вашата поръчка при доставка (директно на куриера). Допълнителни разходи освен посочените в крайната сума на Вашата поръчка не се заплащат.

Плащане с карта: Заплащате Вашата поръчка с избрана от Вас кредитна/дебитна карта чрез нашите партньори от www.kbcbank.bg Валутата при плащане с карта е в Български лев (BGN). При необходимост от връщане на суми платени с карта се извършва кредитна транзакция по картата, с която е извършено плащането.

Приемни Карти: Visa & MasterCard

ВРЪЩАНЕ НА СТОКИ

Може да върнете продукта в рамките на 14 дневен срок от датата на изпращане. Транспортните разходи за връщане и замяна са за сметка на клиента.

За връщане или замяна, моля следвайте следните стъпки:

Изпратете имейл на [email protected] или се свържете с нас на GSM: 0886001018 и посочете номер на вашата поръчка или име на артикул, който желаете да върнете.
Изпратете ни продукта с куриер на: гр. Сливен, Бул. Стефан Караджа 38 Г, за Аннс Интериорс ЕООД (или офис номер 7 на SPEEDY).
Напишете ни вашата банкова сметка за да можем да ви върнем сумата, която ще получите до 30 дни.
Ако сте заплатили с карта сумата ще ви бъде възстановена по картата с която сте платили.

www.veganna.bg не носи отговорност за продукти, повредени или изгубени по време на доставка. Ако сте получили поръчката си повредена, моля, свържете се незабавно с превозвача на пратката, за да подадете иск.

ОБЕЗЩЕТЕНИЕ

Моля, запазете всички опаковъчни материали и повредени стоки, преди да подадете иск.

Стани част от нашето здравословно бохемско семейство!